PESTIMO PALVELEE BETONIN KULJETUS -JA PUMPPAUSKALUSTON KORJAUKSISSA JA HUOLLOISSA

Pestimo OY korjaamo Juvanmalmilla palvelee betonin kuljetus- ja pumppauskaluston korjauksissa ja huolloissa. Meiltä saat myös alan tarvikkeet ja pumppausletkut määrämittaisina. Toimitamme työmaille myös painevaluliittimet ja linjat räätälöityinä.

Tarjoamme kattavan valikoiman alan laadukkaita tuotteita ja välineitä Mecbon mäntäpumpuista Elcan radio-ohjainjärjestelmiin. Haluamme varmistaa myös edustamiemme tuotteiden toimivuuden ja käyttövarmuuden pitkälle tulevaisuuteen. Siksi tarjoamme mittavan valikoiman kulutus- ja varaosia sekä tarvikkeita.

RAKENNUSALAN TEKNISTEN TUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Pestimo on rakennusalan teknisiin tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan hyvin ja perusteellisesti. Tarjoamme kattavan valikoiman alan laadukkaita tuotteita ja välineitä Mecbon mäntäpumpuista Elcan radio-ohjainjärjestelmiin. Haluamme varmistaa myös edustamiemme tuotteiden toimivuuden ja käyttövarmuuden pitkälle tulevaisuuteen. Siksi tarjoamme mittavan valikoiman kulutus- ja varaosia sekä tarvikkeita.

RAKENNUSALAN TEKNISTEN TUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Pestimo on rakennusalan teknisiin tuotteisiin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan hyvin ja perusteellisesti. Tarjoamme kattavan valikoiman alan laadukkaita tuotteita ja välineitä ja haluamme varmistaa myös edustamiemme tuotteiden toimivuuden ja käyttövarmuuden pitkälle tulevaisuuteen.

TUOTTEET

Ota yhteYttä

Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

yhteystiedot

Jukka Horkka Toimitusjohtaja

+358 (0) 40 044 1274

Uutiset

© 2022 | Pestimo | Läntinen Teollisuuskatu 21 A, 02920 ESPOO | info@pestimo.com | Puh. 040 504 2120