Pestimon oma tuotanto

Hydraulirännit

Pestimo myy ja asentaa hydrauliset purkurännit, jotka helpottavat merkittävästi betoninsiirtoa suuremman ulottuvuutensa ansiosta. Rännit on mahdollista varustaa joko manuaalisella ohjauksella tai hydraulisella työkäännöllä, jolloin rännin käyttö tapahtuu esimerkiksi kauko-ohjaimen välityksellä.

Siirtokuormausjakajat

Siirtokuormausjakaja mahdollistaa tavallisen betoniauton kuorman pumppaamisen suoraan kuljetuspumppuauton säiliöön. Siirtokuormausjakajan ansiosta betoninkuljetuskaluston koko kapasiteetti saadaan tehokkaasti hyötykäyttöön. Tyhjäkäynnin vähentyessä ovat myös taloudelliset säästöt huomattavat. Laitteen avulla suoritettava betoninsiirto säiliöstä toiseen suojaa luontoa ympäristöhaitoilta: ylijäämäbetoni ei kuormita ympäristöä.

Pestimo on saanut siirtokuormausjakajasta erittäin paljon positiivista palautetta.

Linjastot

Valmistamme 3,4 ja 5” valulinjastot työmaille asiakkaan toivomilla pituuksilla. Auto- ja jakelupuomistojen linjat toimitamme tilauksesta; pyydä tarjous. Linjalukot, käyrät, tiivisteet, supistajat, sokat ja pesupallot ovat saatavilla suoraan varastosta. 

Valuletkut

Valmistamme pumppausvalmiit teräs- tai kangasvahvistetut letkut mittojen ja toiveiden mukaan nopeasti ja ammattitaidolla. 4” letkut ovat saatavilla suoraan varastosta, pituuksilla 2,5–6 m. Uusimme tarvittaessa kuluneet letkukarat.

 

2"

2,5"

3"

Sisähalkaisija 51 mm 63 mm 76 mm
Ulkohalkaisija 69 mm 85 mm 100 mm
Seinämä 9 mm 11 mm 12 mm
Paino (g/m) 2160 g 3380 g 4590 g
Työpaine 85 bar 85 bar 85 bar
Taivutussäde 255 mm 265 mm 380 mm